Džila Bākusa (Gill Bacchus)
Apgādā izdota grāmata „Ēdiens dzīvībai”.
Džila Bākusa 2003. gadā ieguvusi maģistra grādu biodinamiskās
lauksaimniecības zinātnē (Master of Science degree), bijusi Austrālijas
un Jaunzēlandes valdības padomniece lauksaimniecības politikas veidošanā, kā
arī ilgus gadus lasījusi lekcijas par bioloģiskās un biodinamiskās
lauksaimniecības tematiem. Viņa ir plaši pētījusi jautājumu par uzturvielām
ēdienā un ēdiena kvalitāti vispār, kā arī pārzina metodes, kā iespējams izmērīt
un zinātniski pierādīt dzīvības spēku klātbūtni uzturā. Džila Bākusa sniedz
padomus, kā mēs katrs varam iemācīties atpazīt labas kvalitātes, Gaismas un
Dzīvības bagātu ēdienu – pēc garšas, smaržas un izskata. Un mēs varam
iemācīties arī paši to izaudzēt.
Pētot un praktizējot austriešu filozofa Rūdolfa Šteinera (Rudolf Steiner, 1861-1925)
biodinamiskās lauksaimniecības idejas, Džila Bākusa ir pārliecinājusies, ka
cilvēka veselība, kas nav tikai fiziskā ķermeņa pilnība, bet arī apzinātība,
spēja domāt un just, ir tieši atkarīga no tā, cik gudri mēs paši par sevi
rūpējamies.
Pirkumu grozs
Pirkumu grozs ir tukšs.